Joi, 18 iunie, la ora 9:48, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat cu privire la faptul că numitului Ioan G. de 58 ani din comuna Hălăucești, județul Iași i s-a făcut rău și a căzut, în timp ce se afla la pe șantierul organizat la Cazinoul Vatra Dornei.

Ioan G. este angajat cu contract individual de muncă ca zidar la S.C. PROXIMA S.R.L. care execută lucrări de reabilitare a Cazinoului Băi Vatra Dornei.

În timp ce acesta executa lucrări la nivelul I al imobilului unde pregătea armăturile din fier pentru turnarea unei șape de beton pe pardoseală, la un moment dat i s-a făcut rău și a leșinat. Colegii de serviciu i-au acordat primul ajutor, iar șeful de echipă a solicitat intervenția ambulanței care l-a transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit următorul diagnostic:  Hipertensiune arterială și Puseu acut.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „nerespectarea  măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

A fost informat I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.