Luni, 30 august, la ora 17:30, lucrătorii S.P.R. 2 Ipotești au fost sesizati telefonic de către ofiterul de serviciu din cadrul politiei Municiupiului Suceava cu privire la faptul ca la sectia UPU a Spitalului Judetean Suceava s-a prezentat numitul T. Alin de 38 ani care a fost victima unui accident de munca sens in care s-a lovit la un picior.

T. Alin este angajat al SC ZIMERMAN SRL. În data de 26.08.2021 în jurul orelor 14:00 în timp ce se afla la serviciu pe santierul de pe raza satului Ipotesti, comuna Ipotesti și transporta niste geamuri termopan la o proprietate privată pentru a fi montate, a calcat pe un capac de calanizare ce nu era montat corespunzător, lovindu-se la piciorul drept.

Cel în cauză a acuzat dureri însă a plecat acasă, iar în data de 30.08.2021, întrucât durearea persista, cel în cauză a fost transportat la sectia UPU  a Spitalului Judetean Suceava fiind diagnosticat cu „traumatism gambă dreaptă”, fără a rămâne intrenat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, privind săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, ”neluarea masurilor legale de securitate si sanatate în munca” și ”nerespectarea  masurilor legale de securitate si sanatate în munca”, ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Ipotesti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.