Marți, 21 aprilie,  la ora 09:00, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată telefonic de către asistentul medical de serviciu al C.P.U. – Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că s-a prezentat G. Traian, de 54 ani, care a fost victima unui accident de muncă.

 În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, numitul G. Traian angajat al S.C. MAGHEBO S.R.L., efectua tăierea cu un polizor unghiular unei plăci tip tego pentru refacerea unor panouri metalice, a manevrat greșit unealta, fapt pentru care s-a rănit în zona genunchiului piciorului stâng.

Susnumitul a fost transportat la C.P.U. – Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc, de către un coleg de muncă, cu un autoturism al societății, unde i s-a stabilit diagnosticul : plagă prin tăiere în zona genunchiului piciorului stâng, iar după îngrijirile medicale de specialitate urmând a fi externat.

Fișa individuală de securitate și sănătate în muncă a susnumitului fost ridicată în copie în cadrul dosarului penal întocmit, ultima dată fiind instruit pe bază de semnătură la data de 22.03.2021.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de: „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.