Medicul veterinar sucevean Octavian Ilisoi și-a pierdut funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). Acest fapt survine după ce premierul Ludovic Orban a decis eliberarea acestuia din funcția pe care o deținea, miercuri, 18 decembrie a.c.
Ilișoi a fost numit în această funcţie încă din decembrie 2017, dar a activat în cadrul ANSVSA din martie 2018 deoarece postul nu a fost bugetat.
Printre realizările mărețe ale acestuia se numără, conform jurnaliștilor de la Evenimentul Zilei , tunul pe care împreună cu traseistul Băișanu doreau să îl dea.

Octavian Ilișoi a fost şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava în perioada 2012-2013, dar și-a pierdut funcția după un reportaj „În Premieră” realizat de Carmen Avram la Antena 3.

În anul 2016 a candidat pe lista de consilieri judeţeni a PNL Suceava, reuşind să obţină un mandat în deliberativ. Înainte de validarea mandatelor, Octavian Ilisoi a renunţat la funcţia de consilier judeţean.
Ulterior, el a demisionat din PNL, a activat în ALDE Suceava până în luna septembrie 2019, când nu a respectat decizia Delegaţiei Permanente din 26 august a.c., privind denunţarea protocolului cu PSD şi ieşirea de la guvernare. De atunci Ilișoi a rămas fidel traseistului Băișanu și frecventează minusculul partid al acestuia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.