Primăria Dorna Candrenilor a angajat un asistent comunitar. Anunțul a fost făcut de către primarul Dănuț Candrea, care a subliniat că această persoană va fi la dispoziția locuitorilor comunei pe care o conduce.

Edilul de la Dorna Candrenilor a explicat că scopul asistenței medicale comunitare este de a asigura furnizarea de servicii integrate, medicale și sociale, flexibile și adecvate nevoilor beneficiarilor. Acestea vor fi acordate în mediul în care oamenii trăiesc prin utilizarea eficientă a serviciilor, precum și prin punerea accentului pe prevenție și continuitate.

„Munca de teren a asistentei medicale asigură, nu numai îngrijirea medicală atât de necesară, ci și primul ajutor celor mai vulnerabili membri ai societății noastre. În același timp, îi ajută pe cei din prima linie în lupta cu pandemia astfel încât să se poată concentra mai bine asupra urgențelor. Numele ei este Mihaela Lacatus, este din localitatea noastră și este dornică să ajute!”, a subliniat primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.