Trei autospeciale cu apă şi spumă ale Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi o ambulanţă SMURD, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea echipajelor, ardeau un atelier auto şi două garaje, existând pericolul de propagare la anexe, alte garaje aflate în zonă şi la un autoturism parcat în apropiere.

Au ars aproximativ 50 de metri pătraţi din structura de lemn a atelierului şi a unuia din garaje, un autoturism aflat în interior, în proporţie de 90%, circa 8 metri cubi cherestea de răşinoase, scule electrice, anvelope auto, 4 litri de vopsea, o prelată de remorcă, instalaţia electrică şi materiale textile. S-au degradat o remorcă auto în proporţie de 20%, învelitoarea din tablă pe 80 de metri pătraţi şi o învelitoare din fibră de sticlă pe 30 de metri pătraţi.

Al doilea garaj a fost afectat pe o suprafață de 16 metri pătrați, dar și cupola şi parbrizul autoturismului din interior au avut de suferit. Flăcările au afectat şi autoturismul unui al treilea proprietar, în proprorţie de 35%.

Incendiul a fost lichidat la ora 0:35, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric cu defecţiuni.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.