Joi, 4 octombrie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.30, polițiștii de frontieră au identificat pe comunicaţia Brodina-Falcău, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă țigări de proveniență ucraineană.

Oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare în vederea opririi pentru control a mașinii, însă șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în mare viteză.

După aproximativ un kilometru, autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat într-un şanţ de pe marginea carosabilului, iar în interior au fost observate mai multe colete cu țigări.

S-a luat măsura conducerii autoturismului la sediul instituției, unde în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.990 pachete de țigări, de provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare de 58.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi tragerea la răspundere a acestora.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.