Joi, 22 aprilie, la orele 14:50, patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în baza planului de acțiune pe linia identificării produselor contrafăcute, au oprit pentru control autoturismul marca Audi A6 care circula pe DN 2E raza comunei Horodnic de Sus.

 S-a stabilit faptul că autoturismul este condus de numitul H. Gheorghe din municipiul Tecuci, județul Galați, iar pe locul de pasager față se afla R. Gheorghiță de 39 ani din aceeași localitate.

În urma controlului asupra autoturismului, în interiorul portbagajului cât și pe bancheta din spate au fost identificate mai multe articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri, de diferite mărci, pentru care niciunul din persoanele identificate nu au putut prezenta documente de proveniență, aviz de însoțire a mărfii sau certificat de conformitate.

Întrucât existau suspiciuni că aceste produse sunt contrafăcute, s-a procedat la conducerea la Secția nr. 3 Poliție Rurală Marginea, a autoturismului marca Audi A6 unde s-a procedat la inventarierea produselor identificate în autoturism.

S-a stabilit faptul că produsele îi aparțin numitului R. Gheorghiță, care intenționa să le comercializeze pe raza localităților limitrofe a municipiului Rădăuți.

Întrucât pentru bunurile deținute susnumitul nu a putut prezenta documente de proveniență, s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a tuturor produselor susceptibile a fi contrafăcute, prejudiciul urmând a fi stabilit.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Horodnic de Sus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.