Sâmbătă, 17iulie, la ora 13.37, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bătbat despre faptul că, B. Petrică, de 42 ani, din comuna Breaza, se deplasează cu un obiect contondent în mâini pe raza com. Breaza, cătun Pârâul Gropii și i-a distrus o poartă de acces precum și colțul unui garaj.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 17.07.2021, B. Petrică, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns în incinta magazinului mixt SC FERCALEAC PROD COM SRL și fără nici un motiv întemeiat a răsturnat mai multe mese, scaune și umbrelele de pe terasa amenajată în fața societății, după care a distrus un țăruș de susținere a unei umbrele, folosind cel mai probabil un corp contondent. În continuare s-a deplasat la un alt magazin mixt aparținând SC Moldo Coop, Sucursala Breaza unde a amenințat cu acte de violență gestionara unității. În continuare s-a deplasat în zonă cătunului Pârâul Gropii unde a lovit o poartă de acces. 

În aceasta zona B. Petrică a fost găsit de polițiști, fiind încătușat și condus la sediul Postului de Poliție Breaza.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „distrugere” (3 fapte), „amenințare”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

La 17.07.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspectul B. Petrică pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugerea” (2 fapte).

La data de 17.07.2021 B. Petrică a fost audiat în calitate de suspect, după care, s-a dispus, prin ordonanța din data de 17.07.2021, reținerea acestuia, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu 17.07.2021, ora 22.50 până în data de 18.07.2021, ora 22.49.

Suspectul B. Petrică a fost introdus în CRAP al I.P.J. Suceava, urmând ca procurorul de caz să analizeze posibilitatea dispunerii unei alte măsuri preventive în funcție de probatoriu.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.