Sâmbătă, 12 decembrie, a.c., ora 19:13, patrula SPR 9 Șcheia a fost sesizată prin SNUAU 112 de către numita U. A, din sat/comuna Șcheia, care anunța că unul din fiii săi, în vârstă de 14 ani, s-a ștrangulat în locuință cu un cordon și nu mai respiră.

Când polițiștii au ajuns la locuința familiei, au constatat că un echipaj SMURD îl resuscita pe pardoseala de la parterul locuinței pe minorul U.S.B.

Din verificările efectuate la fața locului, respectiv din discuțiile cu părinții minorului, s-a stabilit că aceștia se aflau la etajul clădirii, când au fost anunțați de către un alt fiu în vârstă de 10 ani despre faptul că U.S.B este spânzurat cu un cordon de balustrada scării care face accesul către etajul casei, moment în care tatăl acestuia s-a deplasat de urgență în locul respectiv, l-a dezlegat și a solicitat prin SNUAU 112 intervenția echipajului medical.

După circa 45 de minute în care echipajul SMURD l-a resuscitat pe minorul U. S.B, în cele din urmă s-a declarat decesul acestuia.

Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit că decedatul prezenta la nivelul gâtului un șanț de comprimare de culoare violacee. A fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.