Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de UPU Suceava despre faptul că un bărbat de 61 de ani, din municipiul Suceava, s-a prezentat la unitatea medicală prezentând o plagă tăiată la mâna dreaptă și declarând că s-a accidentat la locul de muncă, respectiv fabrica de sticlă.

Astfel, marți, în jurul orei 9:00, în timp ce se afla la locul de muncă și efectua activități specifice de serviciu, bărbatul și-a prins degetele mânii drepte în respectiva bandă.

Imediat după incident s-a învoit de la șeful de secție, precizând că se va duce la domiciliu, dar întrucât resimțea dureri la nivelul mâinii și sângera, s-a prezentat la secția UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticat inițial cu „plăgi tăiate degete mâna dreaptă”, urmând să fie supus și altor investigații medicale.

Cercetările sunt continuate de pentru săvârşirea infracţiunilor de „neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.