Un bărbat din Michigan a câștigat 45.000 de dolari la un joc de loterie, dar s-a înecat cu biletul norocos în buzunar, înainte să apuce să încaseze banii. Gregory Jarvis, în vârstă de 57 de ani, a câștigat jackpot-ul în timp ce se afla la un han din Caseville, în 13 septembrie.

”Era un tip foarte simpatic, venea aici în fiecare zi”, a spus coproprietarul Hanului Club Keno The Jack, Dawn Talaski. ”Cineva a zis că tocmai câștigase jackpot-ul și l-a întrebat dacă nu cumva el este norocosul. Era foarte încântat”, a mai spus Dawn Talaski.

Bărbatul nu și-a putut încasa biletul câștigător

Talaski a spus că Jarvis s-a întors la han aproape o săptămână mai târziu și a cumpărat runde de băuturi pentru cei prezenți la bar, dar tot nu-și încasase biletul câștigător pentru că nu avea card de securitate socială, scrie nypost.com.

Proprietara afacerii a spus că a devenit îngrijorat când Jarvis nu a mai apărut ca de obicei.

„Uneori, el lucrează în nord, nu a fost aici toată săptămâna și am crezut că ceva nu este în regulă”, a spus ea, adăugând că șeful lui Jarvis s-a prezentat ulterior la bar pentru a spune că nu a sosit la serviciu.

Polițiștii l-au găsit mort pe plajă, cu biletul câștigător în buzunar

Vineri, un rezident al unei plaje private a anunțat poliția că în apă se află un cadavru. Autoritățile au transmis că este vorba despre Jarvis

”Luăm în calcul că bărbatul își lega barca, a alunecat și a căzut, s-a lovit la cap și a murit în apă”, a transmis poliția. Autopsia a confirmat apoi teoria inițială a polițiștilor.

„Plănuia să încaseze banii și să meargă să-și viziteze tatăl și sora în Carolina de Nord”, a spus Talaski, relatează observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.