Marți, 9 iulie, în jurul  orei 14:40, B. V. din comuna Zvoriștea, în timp ce efectua lucrări de construcție, împreună cu un alt coleg, pe planșeul de la etajul 5 al unui bloc din satul Sf. Ilie , la un moment dat, pe fondul neatenției, a sărit pe placa de polistiren ce acoperea golul de vizitare, fără ca acesta să știe că sub plăcile de polistiren au fost demontate panourile existente anterior, căzând în gol până la subsolul blocului, accidentându-se grav.

În urma leziunilor suferite, cel în cauză a început să sângereze și și-a pierdut cunoștința, la fața locului solicitându-se intervenția unui echipaj medical.

Ulterior, B. V. a fost transportat la Spitalul Județean Suceava UPU, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, având diagnostic preliminar „traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, fracturi antebraț drept și glezna dreaptă, plagă delabrantă gambă stânga”, medicii hotărând introducerea acestuia într-o stare de comă indusă. De asemenea i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în baza unei ordonanțe, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „Vătămare corporală din culpă”, „Neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „Nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.