– La 13.11.2019, ora 17.15 Poliția municipiului Vatra Dornei a fost  sesizată telefonic de către personalul de serviciul din cadrul Poliției municipiului Bistrița cu privire la faptul că pe raza comunei Coșna a avut loc un accident de muncă în care a fost implicat M.V.angajat al S.C. Forest SRL, în timp ce lucra la o exploatare forestieră în pădure, cel în cauză fiind internat la UPU Bistrița.

           Din verificările efectuate rezultă că persoana, în vârstă de 29 de ani, din comuna Șanț, din județul Bistrița Năsăud, lucrează în calitate de corhănitor fiind angajat la o societate din Bistrița Năsăud, care are o partidă de material lemnos în exploatare pe raza comunei Coșna, zona Coșnița.

La 13.11.2019, în jurul orei 12.30, M. V. în timp ce trăgea cu calul arbori doborâți s-a apropiat de o stivă de lemne moment în care de pe stivă s-a rostogolit un lemn prinzându-i piciorul stâng între lemne.

La fața locului a intervenit  colegul său de muncă, B. A. care a observat cele întâmplate, fapt pentru care a anunțat telefonic pe ceilalți colegi de muncă, care l-au preluat și l-au transportat cu un autovehicul personal la Spitalul Municipal Bistrița-Năsăud, unde în urma îngrijirilor medicale acordate i s-a stabilit diagnosticul:,,contuzie, strivire gambă stângă”.

În cauză  se va proceda la notificarea I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

            S-a întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.