Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava, a murit, marți, 30 iulie, după ce s-a răsturnat cu un buldo-excavator pe care îl conducea pe un câmp de pe raza comunei Șcheia.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat cu un buldo-excavator în comuna Șcheia, pentru a efectua lucrări de reparație la un drum privat, la solicitarea localnici. Acesta a lucrări de reparație timp de aproximativ 3 ore, timp în care a consumat două doze de bere la o,5 litri fiecare, aspecte ce au fost relatate de un martor.
La terminarea lucrărilor bărbatul a plecat singur cu buldo-excavatorul, deplasându-se către municipiul Suceava, iar în timp ce conducea utilajul pe un câmp din satul Sf. Ilie, conducătorul nu a observat o pantă de o înălțime de 40 m, autovehiculul a derapat și s-a răsturnat în partea lateral stânga.
Cei doi localnici au precizat că au urmărit cu privirea buldo-excavatorul condus de bărbatul de 36 de ani, iar la un moment dat cei doi au observat că utilajul nu mai putea fi văzut, motiv pentru care s-au deplasat la fața locului. Aceștia au constatat că utilajul s-a răsturnat, iar bărbatul nu prezenta semne vitale, motiv pentru care aceștia au apelat 112.
La fața locului s-a deplasat, un echipaj medical și un echipaj de descarcerare, iar în urma intervenției a fost constatat decesul bărbatului.
Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.