Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Suceava, a decedat luni dimineață într-un autobuz TPL Suceava, în timp ce se afla într-o stație de pe strada Cernăuți.

Potrivit casierului controlor din cadrul TPL Suceava, care se afla în autobuz, bărbatul s-a urcat în autobuz în staţia Gara Burdujeni, aşezându-se pe un scaun în partea din spate a autobuzului, fără a acuza vreo suferinţă.
În timp ce autobuzul rula pe str. Cernăuţi, acesta a început să respire foarte greu, devenind foarte agitat, părând că nu poate să mai respire. În acel moment, ceilalţi pasageri s-au alertat, iar şoferul a oprit autobuzul în staţie, de unde a fost anunţată prin SNUAU 112 ambulanţa.
Până la sosirea echipajului de pe ambulanţă, bărbatul a rămas pe scaun, fiind susţinut de o persoană din autobuz. Ajuns la faţa locului, echipajul de pe ambulanţă a efectuat manevre de resuscitare asupra acestuia, însă acesta nu a răspuns, medicul constatând decesul.
Bărbatul nu era înscris în evidenţele nici unui medic de familie. Cu ocazia examinării cadavrului acesta nu prezenta urme de violenţă şi nu există suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracţiuni.
Cadavrul a fost ridicat şi depus la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă SF. Ioan cel Nou Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.