Luni, 30 decembrie, la ora 21:49, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” de un bărbat de 33 de ani din judeţul Botoșani, despre faptul că, a fost implicat într-un eveniment rutier, iar celălalt conducător auto a plecat de la fața locului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce bărbatul de 33 de ani conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Marginea, după ce a trecut de  intersecția cu DC 46, un autovehicul a pătruns pe sensul său de mers și l-a acroșat lateral, provocând avarii vehiculului, după care a părăsit locul faptei. 

Ulterior, în timp ce se afla la sediul poliției, conducătorul auto de 33 de ani a acuzat dureri la cap, motiv pentru care, a solicitat ambulanța și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru identificarea autovehiculului implicat în accident şi a conducătorului acestuia. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.