Duminică, 26 mai, în jurul orelor 1320, un bărbat de 73 ani din orașul Frasin, în timp ce conducea imprudent bicicleta pe partea dreaptă a D.J.177A, în intersecția cu str. Valea Seacă, având direcţia de deplasare Frasin către Gura Humorului, s-a dezechilibrat, pierzând controlul asupra direcţiei şi căzând pe partea carosabiă lovindu-se la mâna dreaptă.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a  bărbatului, care a fost transportat mai întâi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „luxație S.H. dreaptă și observație fractură humerus drept”, după care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea efectuării unor investigaţii medicale suplimentare, victima rămânând internată.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei din Gura Humorului sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” (autoaccidentare), cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.