Duminică, 31 mai, la ora 17:47, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul Rutier au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Parcului, în municipiul Suceava, un conducător auto, posibil sub influența băuturilor alcoolice, se deplasează sinuos.

Echipajul s-a deplasat la locul indicat, unde a identificat autoturism marca Mercedes oprit în intersecția cu DC69 ( drumul de acces spre Cetatea de Scaun a Sucevei ).

S-a procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care aceasta a devenit agresivă verbal și s-a împotrivit măsurii legitimării, motiv pentru care a fost solicitat sprijin din partea celorlalte patrule aflate pe raza municipiului Suceava.

După sosirea celorlalte patrule, s-a reușit imobilizarea persoanei, ocazie cu care s-a stabilit  identitatea acesteia, în persoana lui  Constantin G., de 63 de ani, din comuna Bosanci.

Întrucât emana halenă alcoolică i s-a solicitat persoanei să se supună testării cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind de 0,85  mg/l alcool pur in aerul expirat.

Având în vedere cele de mai sus, Constantin G. a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost prelevate două de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de îmbibaţie alcoolică în sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.