Duminică, 17 mai, în jurul orei 22:45, prin apel SNUAU 112 s-a sesizat despre faptul pe DN 2, la intrarea în municipiul Suceava dinspre localitatea Pătrăuți, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un lan de rapiță și se află sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului a fost identificat autoturismul marca Mercedes, în interiorul căruia se afla doar conducătorul auto, identificat în persoana lui Levente C., de 52 ani, din comuna Dărmănești, care efectua manevre pentru a ieși din zona respectivă. La fața locului și în perimetrul respectiv nu au mai fost identificate alte persoane implicate în eveniment.

Întrucât persoana identificată la volanul autoturismului se afla într-o vădită stare de ebrietate, în prezența martorilor oculari, i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, lucru pe care l-a refuzat. În continuare conducătorului auto i s-a comunicat faptul că urmează a fi condus la unitatea medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta, în prezența martorilor, a refuzat, declarând că nu dorește prelevarea de mostre biologice de sânge

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.