Joi, 14 ianuarie, la ora 11:25, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic de Spitalul municipal Vatra Dornei, despre faptul că la această unitate medicală, a fost adusă cu ambulanţa din localitatea Dorna Candrenilor, o persoană de sex masculin în stop cardio-respirator, care ulterior a decedat.

S-a stabilit că persoana în cauză, se numeşte S. Niculai, de 67 ani, din comuna Dorna Candrenilor, locuieşte singur în casa proprietate situată în locul Ouşoru, fiind cunoscută ca  o persoană cu afecţiuni psihice, consumatoare cronică de băuturi alcoolice.

În data de 13.01.2020 în jurul amiezii, S. Niculai s-a deplasat la o unitate economică din localitatea de domiciliu, unde a consumat băuturi alcoolice, iar spre seară a plecat spre domiciliu. Pe traseu, cel mai probabil, din cauza stării avansate de ebrietate, acesta a căzut pe un teren din apropierea locuinţei, unde a fost găsit de un vecin în dimineaţa zilei de 14.01.2021, în stare de inconştienţă. S. Niculai a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul municipal Vatra Dornei în stop cardio-respirator, iar ulterior a decedat.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.