Duminică, 20 iunie, la orele 15.02, patrula din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către P. Laurențiu, cu privire la faptul că  P. Petrică din comuna Sucevița, sat Voievodeasa, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe drumul comunal neclasificat, pe fondul consumului de alcool a căzut la sol și a suferit leziuni ușoare la nivelul feței. De asemenea, la aceeași oră, patrula de siguranță publică a fost sesizată prin SNUAU 112 și de către  M. Vasile, cu privire la faptul că P. Petrică i-a sustras bicicleta în timp ce se afla parcată în fața unui bar de pe raza satului Voievodeasa.

La 20.06.2021, în jurul orelor 14.40, M. Vasile din comuna Sucevița, sat Voievodeasa, s-a deplasat cu o bicicleta la barul denumit popular „La Sarman” de pe raza localității, loc unde a parcat bicicleta în fața barului, după care a pătruns în interior. La scurt timp, în fața barului a ajuns P. Petrică, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice și profitând de faptul că Me. Vasilese afla în interiorul barului, i-a sustras acestuia bicicleta și s-a pus în mișcare către ieșirea din satul Voievodeasa, însă, după ce a parcurs o distanță de aproximativ 500 de metri pe drumul comunal Voievodeasa, pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă, suferind leziuni ușoare la nivelul feței.

Având în vederea sesizarea privind sustragerea bicicletei, în urma investigațiilor efectuate de către lucrătorii de poliție, numitul P. Petrică a fost identificat pe raza comunei Sucevița, acesta având asupra sa bicicleta sustrasă ce aparținea lui M. Vasile. În aceste condiții, bunul sustras a fost recuperat și predat lui M. Vasile, persoană care a declarat faptul că nu dorește să formuleze plângere penală față de Pânzariu Petrică, pentru comiterea infracțiunii de furt.

P. Petrică a refuzat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză urmează a se efectua cercetări față de numitul Pânzariu Petrică pentru săvârşirea infracţiunilor de furt și vătămare corporală din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.