Luni, 6 februarie 2023, în jurul orei 14:15, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 15 Vatra Dornei, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe DC 85E Dornișoara, din comuna Poiana Stampei, acționând în baza planului de acțiune pe linie de consum de alcool și substanțe psihoactive, a oprit pentru control autoturismul marca Peugeot.

Procedând la verificarea conducătorului autovehiculului, agenții de poliție au constatat că este vorba despre L.T., domiciliat în comuna Poiana Stampei, sat Dornișoara, județul Suceava, iar în urma interogării bazelor de date la care are acces Poliția Română, a rezultat  că nu  posedă  permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar placuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturismul condus de acesta, aparțin altui autovehicul.

Deoarece bărbatul prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare acesta fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Având în vedere cele constatate a fost întocmit dosar de cercetare penală,  iar cercetările sunt efectuate de către lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 15 Vatra Dornei.

În urma administrării probatoriului, urmează a se dispune prin ordonanță reţinerea numitului L.T., pe o durată de 24 de ore.         

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.