Duminică, 7 octombrie, la ora 00.35, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului au observat pe strada Piața Republicii din localitate un autoturism care avea un mers sinuos și s-a pornit în urmărirea sa.

La volan a fost identificat un tânăr de 25 ani, din oraș Frasin. Întrucât emana miros de băuturi alcoolice a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, unde, în prezenţa medicului de gardă şi a personalului medical de serviciu, acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice.

Conducătorul auto nu a prezentat nici un document de identitate, iar în urma verificării în bazele de date ale poliţiei române a reieşit faptul că permisul de conducere este reţinut pentru abateri la regimul rutier.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” şi  „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.