Joi, 10 august, la ora 01.58, S.P.R. 7 Mălini a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu peretele unui imobil din centrul satului Baia. Deplasându-se la fața locului polițiștii au identificat un autoturism avariat, conducătorul auto nefiind identificat la fața locului, semnalmentele acestuia fiind transmise polițiștilor de către martorii oculari. 

Ulterior, în aceeași noapte, orele 03.30, polițiștii SPR 7 Mălini au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către o femeie din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, cu privire la faptul că în curtea sa a intrat un bărbat lovit la picior, care spune ca a fost victima unei agresiuni și că este din Frasin. La fața locului, s-a constatat că persoana identificată în curtea apelantei corespunde cu cea ca fiind conducătorul auto din com. Baia care a produs tamponarea, respectiv un bărbat de 36 ani, din orașul Frasin.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,56mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, întrucât bărbatul acuza dureri la piciorul drept și în zona capului, a fost solicitată de către polițiști intervenția la fața locului a unui echipaj medical de urgență, acesta fiind transportat la Spitalul Mun. Fălticeni pentru îngrijiri medicale.

În urma  cercetărilor efectuate s-a constatat că la data de 10.05.2023, ora 01.55, bărbatul de 36 ani, din orașul Frasin în timp ce conducea autoturismul în parca din incinta unui magazin de pe str. Ștefan cel Mare din satul Baia, com. Baia, jud. Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu colțul clădirii și cu gardul împrejmitor al acesteia. După producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior. În momentul identificării acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56mg/l alcoool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul mun. Fălticeni. La Spitalul mun. Fălticeni bărbatul a fost examinat de către medicul de gardă, fiind rănit ușor, fără a rămâne internat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie sau subcategorie de autovehicule. Autoturismul a fost verificat în baza de date, iar acesta figurează radiat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corpora din culpă”, „conducerea unui vehicul de drumurile publice sub influența alcoolului”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,conducere fără permis”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.