Marți, 21 aprilie, la ora 14.10, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Serviciul Județean de Ambulanță Suceava, despre faptul că, I. Marcel, de 52 ani, din mun. Vatra Dornei, a decedat în comuna Dorna Candrenilor.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, I. Marian s-a deplasat în dimineața de 21.04.2021, din municipiul Vatra Dornei, împreună cu S. R., la locuința unui bătbat situată pe raza comunei Dorna Candrenilor, sat Poiana Negri, pentru a efectua lucrări de renovare la imobil.

În jurul orei 13.00 lui I. Marian i s-a făcut rău și a căzut în holul imobilului, fiind observat la scurt timp de către S. R., acesta solicitând intervenția unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care s-a deplasat la fața locului și a procedat la resuscitarea victimei, ulterior constatându-se decesul.

Din verificările efectuate a rezultat că numitul I. Marian acuza dureri în zona pieptului de mai mult timp, însă nu s-a prezentat la un medic de specialitate și nici nu este cunoscut ca fiind înscris la un medic de familie.

La examinarea sumară a cadavrului, acesta nu prezenta urme de violenţă şi nu au fost suspiciuni cu privire la decesul victimei.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.