Marți, 26 ianuarie, la orele 09:40, lucrători din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numita B. A., de 62 ani, localnică, cu privire la faptul că soțul său provoacă scandal la domiciliu.

La fața locului a fost identificată apelanta B. A. și soțul acesteia, numitul B. I., de 65 ani, tot din localitate, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, apelanta declarând verbal faptul că, de o perioadă mai lungă de timp are scandaluri frecvente cu soțul ei din cauza consumului excesiv de către acesta de băuturi alcoolice.

Persoana vătămată a precizat că nu dorește să fie transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite, a rezultat faptul că nu există risc iminent de emitere a unui ordin de protecție provizoriu și de asemenea persoana vătămată a declarat că se opune emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Totodată, fiind audiată a precizat faptul că nu depune plângere împotriva soțului ei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „violența în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.