Miercuri, 20 aprilie, la orele 15.29, Poliția mun. Suceava a fost sesizată de către N.P., cu privire la faptul că colegul său de muncă pe nume Ioan L., de 60 ani, din municipiul Suceava, a decedat în fața blocului de pe str. Bld. 1 Decembrie 1918 .

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că  Ioan L. era angajat la SC CONSEL GROUP SRL în funcția de instalator.

De la sfârșitul lunii februarie efectua lucrări la instalații sanitare și termice la blocul situat pe Bld. 1 Decembrie 1918  aparținând SC CONBUCOVINA SRL. 

Miercuri, în jurul orei 15.00 Ioan L. a ieșit în fața blocului sus-menționat împreună cu alți doi colegi. S-a așezat pe treptele de la intrarea în parcarea subterană iar în momentul în care a vrut să își aprindă o țigară, a căzut în față fără nicio reacție.

Unul dintre colegi a efectuat manevre de resuscitare iar celalalt a sunat la SNUAU 112. Echipajul ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitarea timp de aproximativ 30 de minute după care a declarat decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat de către EFEMER la morga Spitalului Județean Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ” ucidere din culpă, ”neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ”nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă”.

 Cercetările sunt continuate de lucrătorii BIC Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.