O patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce executa serviciul de patrulare, luni seara, în jurul orei 23:00, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Suceava, a observat un cetățean care avea asupra lui un bagaj voluminos și care a evitat întâlnirea cu patrula de poliție.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, s-a procedat la oprirea și interceptarea persoanei în cauză, fiind identificat un bărbat, de 44 ani, din comuna Slatina, iar cu ocazia controlului bagajului pe care acesta îl avea asupra sa, într-o geantă din rafie au fost găsite un număr de 500 de pachete de țigarete de proveniență ucraineană, în valoare de circa 6.000 lei, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă”,  cercetările fiind continuate de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.