Un bărbat din județul Botoșani s-a dat de gol că nu are mâinile amputate și că s-a folosit de acest pretext pentru a face rost de bani și a stârni mila oamenilor prezenți la manifestarea „Hora Bucovinei” din localitatea Frasin.

Potrivit IJJ Suceava, fiind abordat de o patrulă de jandarmerie, acesta și-a dat jos bandajele îmbibate într-o substanță de culoare roșie, dovedind ca de fapt nu are nimic la mâini.
Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru ,,apelarea, in mod repetat, la mila publicului, de către o persoana aptă de muncă”, faptă prevăzută și sancționată de Legea 61/1991.
Jandarmii recomandă cetățenilor să nu încurajeze această activitate antisocială, oferind diferite sume de bani sau alte bunuri persoanelor care apelează la mila publicului.

S-a vindecat miraculos după ce a fost prins de jandarmiUn bărbat din județul Botoșani s-a dat de gol că nu are mâinile amputate și că s-a folosit de acest pretext pentru a face rost de bani și a stârni mila oamenilor prezenți la manifestarea ,,Hora Bucovinei” din localitatea Frasin. Fiind abordat de o patrulă de jandarmerie, acesta și-a dat jos bandajele îmbibate într-o substanță de culoare roșie, dovedind ca de fapt nu are nimic la mâini.Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru ,,apelarea, in mod repetat, la mila publicului, de către o persoana aptă de muncă”, faptă prevăzută și sancționată de Legea 61/1991.Recomandăm cetățenilor sa nu încurajeze aceasta activitate antisocială, oferind diferite sume de bani sau alte bunuri persoanelor care apelează la mila publicului.

Publicată de Jandarmeria Suceava pe 15 Mai 2018

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.