Sâmbătă, 26 octombrie, la ora 13:31,  Poliția Mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către T. A. de 28 ani din localitate despre faptul că în timp ce se afla la domiciliu a fost agresat de către tatăl său.

La adresa sus menționată a fost identificat apelantul care a declarat verbal faptul că în timp ce se afla la domiciliu împreună cu părinții săi și asculta muzică la calculator, tatăl său, fiind sub influența băuturilor alcoolice, l-a împins pe motiv că acesta nu are un loc de muncă stabil și nu contribuie la cheltuielile casei.

În interiorul locuinței a fost identificat tatăl apelantului, care se afla vădit sub influența băuturilor alcoolice și care a declarat verbal că l-a agresat fizic pe fiul său deoarece acesta nu muncește. De față a fost și mama apelantului, care a confirmat cele arătate mai sus.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a completat Formularul de Evaluare a riscului ocazie cu care a rezultat că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei. Bărbatul de 28 de ani nu a dorit să formuleze plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie împotriva tatălui său.

A fost întocmit proces-verbal de constatare cu privire la aspectele sesizate și constatate, cercetările urmând a fi continuate de către Poliția Mun. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.