O autoutilitara condusă de un tânăr de 22 de ani din comuna  Horodnic de Sus, care transporta material lemnos și în care se afla ca pasager un bărbat de 41 de ani din comuna Sucevița a fost oprită pentru control pe DN 17A, în comuna Marginea de către o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea.

„În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 22 de ani are permisul de conducere reținut, fiind suspendat dreptul de a conduce în perioada 22.02.-22.03.2016 și nu deţine documente de provenienţă a celor 4 metri steri lemn de foc de esență fag, motiv pentru care, autoutilitara a fost condusă la un punct de descărcare şi depozitare, aparținând Ocolului Silvic Marginea, unde, materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional,  conform Legii nr. 171/2010”, se arată în comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

Ajungând la locul de depozitare, bărbatul de 41 de ani a adoptat un comportament recalcitrant și s-a apropiat de  unul dintre poliţişti adresându-i ameninţări,  după care l-a împins. Agresorul a fost imobilizat și încătuşat de ceilalți polițiști, după care, a fost condus în autospeciala poliţiei, acesta adresând în continuare ameninţări la adresa  forțelor de ordine.

Tânărului de 22 de ani i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărui drept de conducere i-a fost suspendat”, iar bărbatului de 41 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ultraj”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.