Un bărbat de 45 de ani, din comuna Moldovița a murit joi, 18 iulie, a murit într-o ambulanță, în timp ce i se aplicau manevre de resuscitare.

Acesta lucra împreună cu frații săi și cu încă alți doi bărbați de mai mult timp pentru exploatarea masei lemnoase din U.P. 6, ua 31, canton silvic 13 Poiana Babei, aceștia transportând din pădure buștenii secționați, cu caii, până  la drumul forestier Valea Haitii.

În jurul orei 13.30 după ce a servit masa împreună cu ceilalți, în timp ce mergea pe jos în urma bușteanului tras de calul său, bărbatul a căzut la pământ în stare de inconștiență, fiind transportat pe brațe de colegi până la drumul forestier, iar pe urmă cu o mașină până pe DJ 174 F în loc zis Dănești, pe raza satului Neagra Șarului unde a fost preluat de o ambulanță din cadrul Spitalului Municipiului Vatra Dornei unde echipajul ambulanței după efectuarea manevrelor de resuscitare a constatat decesul acestuia.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei s-a procedat la examinarea cadavrului nefiind identificate urme de violență pe trupul defunctului.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.