Luni, 25 mai, la orele 08:30, lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către ambulanţierul din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, cu privire la decesul unei persoane pentru care a fost solicitată intervenţia Ambulanţei, deces care a avut loc la punctul de lucru al unei firme din comuna Vama.

La faţa locului a fost identificată apelanta, precum şi administratorul societăţii şi corpul persoanei decedate, V. Cătălin, de 46 ani, din com. Râşca, cu domiciliul efectiv în com. Vama.

Cu ocazia deplasării la eveniment s-a stabilit faptul că persoana decedată nu era angajată la societatea comercială, bărbatul fiind zilier şi urmând a efectua lucrări de construcţie a unui gard împrejmuitor al unei păşuni aparţinând administratorului firmei.

Oamenii legii au stabilit, în urma audierii martorilor, faptul că defunctul a decedat în timp ce se afla în incinta punctului de lucru al societăţii sus-menţionate, după ce în prealabil acuzase o stare de disconfort și dureri în zona pieptului, nefiind în desfăşurarea procesului de muncă la momentul decesului.

 S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ucidere din culpă”, (moarte suspectă), cercetările urmând a fi continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.