Sâmbătă, 10 octombrie, la ora 19.00,  lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Vadu Moldovei, au fost sesizați  prin SNUAU 112, de către o femeie din com. Boroaia, cu privire la faptul că  fiul său, în vârstă de 47 ani, a dispărut în timp ce se afla la pescuit.

Bărbat a plecat de la domiciliu, în jurul orei 12.00, pentru a merge la pescuit in satul Moişa, pe pârâul SACA, care se află la o distanţă de aproximativ de 3 km faţă de locuinţa sa. În jurul orei 16.00, mama sa l-a sunat dar avea telefonul închis. S-a deplasat de la locuinţa sa în zona unde cunoştea că fiul său este la pescuit şi nu l-a găsit.

S-a procedat la efectuarea de căutări prin zona pârâului Saca, fiind identificată doar bicicleta cu care bărbatul s-a deplasat la pescuit, fiind rezemată de un copac din liziera de pe partea dreaptă a pârâului menţionat, la distanţa de circa 5 metri faţă de apă.

Mama sus numitului a precizat faptul că fiul său este epileptic.

Ulterior, duminică, 11 octombrie, în jurul orei 08.00, bărbatul a fost găsit decedat și înecat sub liziera de vegetație de pe albia pârâului. Cadavrul a fost găsit căzut cu fața în jos și scufundat în pârâul Saca și sub acesta se afla undița cu care  pescuia.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere de din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.