Marți, 13 octombrie, la ora 22.35, S.P.R.1 Vadu Moldovei a fost sesizată prin SNUAU 112 de lucrătorii SAJ Fălticeni, despre faptul că A.R., de 52 ani, a decedat la domiciliu, în com. Forăști.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul locuia împreună cu mama lui, A.M, în satul Ruși, comuna Forăști, iar în seara de 13.10.2020, în jurul orei 21.00, a ieșit din imobil, în curtea locuinței pentru a fuma o țigară. La scurt timp, a fost găsit căzut în fața casei de mama lui, în stare de inconștiență, care a alertat vecinii. Totodată, a fost solicitată prin 112 intervenția unui echipaj de ambulanță, care a constatat decesul persoanei în cauză.

Din relatările rudelor și vecinilor, bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice, iar în urmă cu circa două luni a acuzat dureri puternice în zona toracică, având vărsături de resturi sangvine, fapt pentru care s-a deplasat la Spitalul Fălticeni, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Persoana decedată nu figura înscris în evidențele vreunui medic de familie cu boli cronice.

În urma examinării cadavrului s-a constatat doar prezența unei escoriații în zona capului, central dreapta, provenită cel mai probabil în urma contactului cu aleea betonată din curtea defunctului.  

Din primele verificări efectuate nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.