Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată duminică, 4 august, în jurul orei 13:20, prin SNUAU 112, despre faptul că o persoană a decedat în incinta Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 12.30, un bărbat în vârstă de 64 ani, din orașul Gra Humorului a intrat împreună cu soţia sa în incinta Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou Suceava.
La scurt timp acestuia i s-a făcut rău, fapt pentru care s-a solicitat intervenţia unui echipaj al ambulanţei. Cadrele medicale deplasate la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare asupra lui bărbatului, fără succes, fiind constatat decesul.
Din declaraţia soţiei, a reieşit faptul că soţul ei suferea de mai multe afecţiuni medicale, printre care: insuficienţă cardiacă, insuficienţă respiratorie, insuficienţă renală, cardiopatie ischemică şi nu era consumator de băuturi alcoolice sau tutun.
De asemenea reiese că în urmă cu 3 zile, soţul ei a mai avut un astfel de episod în care i s-a făcut rău, însă i-a acordat primul ajutor şi în urma manevrelor de resuscitare aplicate şi-a revenit.
La o primă examinare din punct de vedere criminalistic, pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de violenţă. Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Judeţean Suceava în vederea efectuării necropsiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări de sub aspectul infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.