Vineri, 17 ianuarie, o femeie din mun. Suceava a sesizat prin SNUAU 112 faptul că soțul ei, R. Ioan, de 68 ani, localnic, s-a aruncat de la geamul imobilului unde locuiește, mai exact de la etajul 2.

La faţa locului, la intrarea în scara imobilului a fost identificat R. Ioan, care se afla întins pe o porțiune de pământ și una de pavaj, iar echipajul SMURD prezent la fața locului l-a așezat pe o targă în vederea transportării acestuia la Secția UPU a Spitalului Județean Suceava pentru a i se efectua investigații medicale de specialitate, persoana acuzând dureri în zona bazinului și prezentând urme de sânge în zona nasului. Totodată în fața blocului a fost identificată și soția acestuia, care a declarat verbal că în timp ce se afla la domiciliu, s-a deplasat la un dormitor al apartamentului și a observat că soțul ei se afla pe pervazul geamului care era deschis, l-a întrebat pe acesta ce face, iar în momentul în care s-a grăbit spre el, dându-și seama ce avea să urmeze, acesta s-a aruncat în exteriorul imobilului căzând pe spate în fața scării blocului.

La fața locului nu au fost identificate urme de sânge .

S-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „tentativă autolitică, TCC cu PC, traumatism coloana dorso-lombară, traumatism toraco-abdominal posterior”, persoana fiind conștientă și cooperantă.

S-a întocmit proces-verbal cu aspectele constatate, cercetările urmând a fi continuate de polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.