Duminică, 3 octombrie, la ora 21:39, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că  G. Marcel de 46 ani din sat/com. Adâncata a apelat abuziv, în repetate rânduri, numărul de urgență 112, fiind în stare avansată de ebrietate.

Cel în cauză a fost apelat telefonic de lucrătorii Secției de Poliție Adâncata, ocazie cu care i  s-a explicat modul de folosire a SNUAU 112 și i s-a adus la cunoștință că apelarea abuzivă a acestui număr de urgență constituie contravenție. Pentru aceste fapte G. Marcel a fost sancționat contravențional prin procesul verbal de sancționare a contravenției cu amendă în sumă de 2000 lei.

 Cel în cauză, a continuat să apeleze SNUAU 112 iar în jurul orelor 22.14 a sesizat faptul că se află în parcul din centrul localității Adâncata și se va stropi cu benzină pentru a se autoincendia. Lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului în zona parcului din zona centrală a localității, însă G. Marcel nu se afla aici fiind condus la domiciliu de concubina sa. Fiind identificat la domiciliu, la vederea organelor de poliție acesta s-a închis în locuință, a stins luminile și a refuzat să coopereze cu lucrătorii de poliție.

După mai multe discuții telefonice cu cel în cauză, acesta a cooperat cu organele de poliție fiind condus la Spitalul Județean Suceava iar de aici cu sprijinul unei grupe S.A.S. a fost internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.