Marți 22 iunie, în jurul orelor 11.20, C. Ștefan, de 57 ani, din com. Arbore, în timp conducea un vehicul cu tracțiune animală pe DC neclasificat, pe raza loc. Clit, com. Arbore, din cauza unei defecțiuni produse la vehicul, cabalina s-a desprins și a pornit în galop către domiciliu, având direcția de deplasare dinspre pădure către D.N. 2E.

Astfel, după ce a parcurs cca. 450 m, când a ajuns pe DC 42C, pe podețul peste râul Clit, cabalina l-a surprins și accidentat pe numitul R. Ioan, de 54 ani, din localitate, care se deplasa pe bicicletă, în aceeași direcție.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a numitului R. Ioan, care a fost transportat de o ambulanță SAJ la Spitalul Mun. Rădăuți.

Conducătorul vehiculului cu tracțiune animală, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza leziunilor suferite, numitul R. Ioan nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, dar i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.