Duminică, 21 noiembrie, la ora 01.40, Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către R. Ilie, de 39 ani, din comuna Arbore, despre faptul că a prins un hoț la furat în curtea locuinței sale din sat Clit, com. Arbore.

La fața locului a fost identificat R. Ilie care a declarat verbal faptul că după ce a consumat o cafea, la domiciliul acestuia, cu vecinul său V. Roman, de 40 ani, la scurt timp l-a observat pe acesta într-o anexă a locuinței, unde se aflau mai multe drujbe și diferite unelte folosite la pădure, motiv pentru care a apelat SNUAU 112.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat în apropierea imobilului și V. Roman care a declarat verbal faptul că, după ce a consumat o cafea cu R. Ilie a ieșit din casă pentru a merge la toaletă, după care a avut intenția de a pleca spre domiciliul său, moment în care s-ar fi speriat de niște persoane, motiv pentru care acesta s-a ascuns într-o anexă a imobilului.

Din discuțiile purtate cu R. Ilie a reieșit faptul că nu îi lipsesc bunuri din anexa unde l-a observat pe vecinul său V. Roman.

S-a întocmit dosar penal privind „tentativă la infracțiunea de furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.