Marți, 12 iunie, în jurul orei 10:10, polițiștii SPR 7 Mălini au fost sesizați  prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din com. Baia, despre faptul că un bărbat pe nume M.M. de 60 ani din localitate a fost găsit decedat în câmp.

 S-a constatat că în timp ce se afla pe o suprafață cultivată cu cartofi din zona denumită popular ,,Știubei” de pe raza satului Baia, desfășurând activități de stropire a cartofilor, lui M.M. i s-a făcut rău și a căzut la pământ, rămânând inconștient.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical de urgență din cadrul Serviciului de Ambulanță Fălticeni care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare,  a constatat decesul susnumitului.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că M.M. era cunoscut ca având probleme cardiace, acuzând de 3 zile dureri și stări de slăbiciune.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și nu prezenta urme de violență. Rudele nu au suspiciuni cu privire la cauza decesului.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează a fi soluționat procedural de către P.P. Baia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.