Duminică, 17 noiembrie, la ora 18.50, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat din comuna Bilca, despre faptul că sub un pod se află răsturnată o căruță cu tot cu cal și cu o victimă”. 

 În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că G.P., de 52 ani, din comuna Frătăuții Noi, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo, pe D.J. 178 C, pe raza comunei Bilca din direcția comunei Bilca către comuna Frătăuții Noi, a încercat să pătrundă pe strada Nicolae Iorga, iar în acel moment a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în albia pârâului Criva, suferind mai multe leziuni.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței, care l-a preluat pe G.P. și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu: „TCC, plăgi contuze frontale și contuzie umăr stâng”. 

De asemenea la fața locului a sosit un echipaj de pompieri, care a scos calul din pârâu, calul fiind ulterior predat fratelui persoanei vătămate, I.P..

G.P. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.