Marți, 29 septembrie, la ora 16:10, lucrătorii S.P.R. 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Rîșca, despre faptul că la intrarea în comuna Bogdănești este un biciclist este căzut.

Cu ocazia verificărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că în jurul orei 16.00, numiții P.D., de 44 ani și V.D., de 53 ani, frați care locuiesc la aceeași adresă în com. Bogdănești, se aflau la domiciliu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma unui conflict spontan și discuții în contradictoriu, V.D. l-a lovit pe P.D..

Apoi P.D. a ieșit din curte cu bicicleta, dorind să meargă să-și anunțe niște rude despre cele întâmplate, însă din cauza ranilor si a consumului de alcool a căzut de pe bicicletă la circa 200 metri distanță de locuință.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al ambulanței, care i-a acordat susnumitului primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la Spitalul Municipal Fălticeni.

Din cauza stării persoanei vătămate și a urgenței transportării la Spitalul Municipal Fălticeni,nu s-a putut  întocmi formularul de evaluare a riscului, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de fratele său, V.D..

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ,,violență în familie”.

În urma materialului probator administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul V.D. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la violenţă în familie şi reţinerea acestuia pentru o durată de 24 ore, inculpatul fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.