Marți, 18 ianuarie, la ora 20.19,  lucrătorii SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că  Gheorghe C. de 68 de ani a fost găsit spânzurat.

 Gheorghe C. locuia împreună cu fiul său la imobilul din satul Moișa, com Boroaia.

Din relatările fiului persoanei decedate reiese faptul că în seara zilei de 18.01.2022 s-a întors acasă de la locul de muncă și nu l-a găsit pe tatăl său, motiv pentru care l-a sunat pe unchiul său  și împreună cu acesta au procedat la căutarea tatălui său, pe la magazinele și barurile din zona.  Ulterior l-au căutat și în gospodăria proprie formată din mai multe anexe și într-un final l-au găsit într-un hol de la o anexă care nu era locuită, spânzurat.

Din declarația verbală a fiului reiese faptul că  Gheorghe C. a fost văzut pentru ultima oară de către niște consăteni la un magazin mixt din apropiere domiciliuluir.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical cu o ambulanța aparținând Spitalului Municipal Fălticeni care au efectuat manevre de resuscitare și au pronunțat decesul bărbatului.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei cadavrului, care se află depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă” ce va fi solutionat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Boroaia.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.