Luni, 4 mai, SPR 2 Ipoteşti a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că B. George, de 60 ani, din comuna Bosanci, a ingerat voluntar  antigel şi că se află în staţia peco din localitate.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit faptul că în jurul orei 19.10, bărbatul s-a deplasat la staţia peco din comuna Bosanci, unde a cumpărat o sticlă de antigel de 1 litru  concentrat din care a băut circa 200 g. Acesta a recurs la acest gest din cauza unor probleme pe care acesta le are cu o concubină de-a lui şi astfel a declarat persoanelor din staţia peco că doreşte să moară. Din discuţiile purtate cu B. Costel, nepotul persoanei în cauză, a reieşit faptul că B. George a mai băut în trecut antigel şi că a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Burdujeni.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Suceava care i-a acordat îngrijiri medicale şi acesta a fost transportat la UPU Suceava pentru continuarea investigaţiilor medicale. Cadrele medicale i-au stabilit diagnosticul preliminar „ingestie voluntară antigel”.

În cauză nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei fapte de natură penală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.