Luni, 1 februarie, la ora 09:00, lucrătorii SPR 2 Ipotești au fost sesizați telefonic de P. D. din localitatea Bosanci, cu privire la faptul că numitul G. Gheorghe, de 55 de ani, localnic, a decedat la locuința numitei G.E., tot din localitate.

În dimineața zilei de 01.03.2021, G. Gheorghe s-a deplasat la locuința cumnatei sale G. E. din sat/com. Bosanci, pentru a o vizita.

Femeia a relatat organelor de poliție faptul că pe timpul vizitei, G. Gheorghe se simțea rău, spunând că se duce la toaleta din grădina gospodăriei. Văzând că acesta nu se mai întoarce, aceasta s-a deplasat la toaletă, ocazie cu care l-a găsit pe cumnatul său căzut la pământ, fără respirație. G. E. l-a anunțat pe vecinul ei P. D. care a sesizat telefonic organele de poliție.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului s-a constatat că defunctul nu prezenta urme de violenţă pe suprafaţa corpului, acesta fiind ridicat şi transportat de către S.C. EFEMER S.A. la morga Spitalului Judeţean Suceava în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.       

În cauză s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.