La data de 4 iunia 2019, la ora 10:34, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că ”în comuna Voitinel, în cătunul de rromi, se află o persoană decedată în locuință”.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în dimineața de 4 iunie 2019, în jurul orei 09.50, bărbatul s-a deplasat la imobilul de pe raza comunei Voitinel, în care locuia singur, fără forme legale de aproximativ o săptămână, Ș.D. de 39 ani, originar din com. Frumușica, jud. Botoșani, pentru a-l lua la locuința proprie la muncă ca zilier. Bărbatul, văzând că acesta nu răspunde, a intrat în locuință, moment în care l-a găsit pe Ș.D. căzut din pat, într-o poziție nefirească, fără semne vitale.

Echipajul de ambulanță care a intervenit la fața locului a constatat că victima era decedată. Au fost efectuate manevre de resuscitare însă victima nu a mai putut fi salvată. Pe trupul persoanei vătămate nu au fost găsite urme  de violență.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, urmând să se efectueze necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.