Un bărbat din Botoşani atacat cu furculiţa şi stropit cu hipoclorit de nevastă, refuză să facă plângere. A ajuns la spital cu greu, după ce a scăpat de furia femeii, dar n-a vrut să rămână internat şi s-a întors acasă.

Sâmbătă seara, la Bosânceni, în Botoşani, un bărbat de 63 de ani a fost atacat violent de propria soţie. Bărbatul a sunat la 112 după ce a reuşit să scape de furia femeii şi să se baricadeze într-o încăpere din propria casă.

Acesta a cerut ajutorul cadrelor medicale, spunând că a fost atacat de femeie cu o furculiţă, cu care a încercat să îl lovească în ochi. Pentru că bărbatul a reuşit să îi pareze acesteia loviturile, femeia s-a enervat şi l-a stropit şi cu hipoclorit peste faţă.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns în scurt timp la domiciliul celor doi, unde bărbatul a primit primul ajutor, după care a fost preluat şi transportat la Urgenţe. “Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând arsură chimică corneo conjunctivală la nivelul ambilor ochi. A primit îngriji medicale, însă a refuzat internarea, dorind să se întoarcă la domiciliu.”, a precizat un asistent din cadrul UPU SMURD.

Întrebat de cadrele medicale care a fost motivul conflictului, bărbatul s-a rezumat doar la a o descrie pe consoarta sa ca fiind o “panaramă”.  Potrivit poliţiştilor, acesta are la dispoziţie 60 de zile pentru a depune plângere împotriva soţiei, deşi în primă instanţă nu părea dornic de acest lucru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.