Marți, 19 mai, la ora 10:38, lucrători din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza localității Brodina de Jos, comuna Brodina, într-o zonă împădurită, a fost identificată o persoană decedată.

La fața locului a fost identificat cadavrul numitului Ignat Gheorghe, de 30 de ani, din comuna Brodina. Din primele cercetări a rezultat faptul că la data de 19.05.2020, Ignat Gheorghe s-a deplasat fără știrea pădurarului în cantonul silvic Brodina de Jos, din cadrul Ocolului Silvic Brodina, în zona denumită popular „Bindireu”, unde cu o drujbă a tăiat doi arbori de esență rășinoasă, specia molid, iar în timpul acestei activități un arbore l-a lovit în zona capului.

Cadavrul lui Ignat Gheorghe a fost identificat de către angajați ai Ocolului Silvic Brodina care executau lucrări de exploatare într-o zonă aflată în amonte.

Lucrătorii din cadrul echipajului SMURD au constatat decesul numitului Ignat Gheorghe, acesta suferind leziuni incompatibile cu viața, în zona capului.

A fost informat CML Rădăuți în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

S-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți care a opinat ca în cauză să se efectueze cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”, fiind întocmit dosar penal în acest sens.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.